top of page

Realisaties voor klanten:
Duurzame renovaties en milieuvriendelijke reiniging

Ontdek hoe Solid Soil met innovatieve technieken zoals grondstabilisatie en vloerherstel uw fundering herstelt. Leer hoe onze milieuvriendelijke gevelreiniging en graffiti verwijdering de uitstraling van uw gebouwen verbetert. Bekijk onze realisaties van tevreden klanten!
Oude tegels
deep foam applications 02.jpg

Onze projecten

Bij Solid Soil zijn we trots op onze realisaties voor klanten. We begrijpen dat renovaties en reiniging essentieel zijn om de stabiliteit, duurzaamheid en esthetiek van gebouwen te waarborgen.

 

Op deze pagina nemen we u mee door enkele van onze meest succesvolle projecten en laten we zien hoe we innovatieve technieken gebruiken om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

roest voor-na.jpg

Realisatie 1: Grondstabilisatie voor Duurzame Funderingen

Voor een klant met ernstige verzakking van de vloer en scheuren in de muren hebben we grondstabilisatie toegepast. Door gebruik te maken van hoogwaardig schuim hebben we holtes en leemtes in de bodem opgevuld.

 

Hierdoor herstelden we niet alleen de stabiliteit van het gebouw, maar voorkwamen we ook verdere verzakking in de toekomst. Dankzij deze duurzame oplossing geniet de klant nu van een stevige fundering met garanties voor langdurig gebruik.

roest voor-na.jpg
bicarbonaat reiniging.jpg

Realisatie 2: Milieuvriendelijke Gevelreiniging voor Stralende Gebouwen

Voor een bedrijf met een vervuilde gevel door graffiti hebben we milieuvriendelijke gevelreiniging toegepast. Met geavanceerde reinigingstechnieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen hebben we de graffiti verwijderd zonder schade aan het metselwerk.

 

Het resultaat was een stralende gevel die de professionele uitstraling van het bedrijf herstelde. Onze klant was zeer tevreden met het efficiënte en duurzame resultaat.

Realisatie 3: Vloerherstel voor een Veilige en Efficiënte Vloer

Een particuliere klant had last van een verzakte vloer in hun woonkamer. Met onze vloerliften hebben we de vloer weer op het juiste niveau gebracht.

 

Hierdoor zijn er geen zorgen meer over ongelijke vloeren en struikelgevaar. Onze vloerhersteltechnieken zorgden voor een veilige en efficiënte vloer voor de klant en zijn gezin.

luchtgommen 04.jpg
luchtgommen 01.jpg

Realisatie 4: Verwijderen van Graffiti en Scheuren in de Muur

Een winkelcentrum had te maken met graffiti op hun buitenmuren en scheuren in de muur. Wij hebben niet alleen de graffiti verwijderd, maar ook de scheuren grondig gerepareerd om verdere schade te voorkomen.

 

Onze polyurethaan injecties vulden de scheuren effectief, wat zorgde voor een duurzame en esthetische oplossing.

Duurzame en Efficiënte Oplossingen van Solid Soil

Duurzame en Efficiënte Oplossingen van Solid Soil Solid Soil staat bekend om hun hoogwaardige en duurzame technieken die milieuvriendelijk zijn en geen schadelijke afvalstoffen achter laten.

 

Ons team van experts zorgt ervoor dat uw oppervlakken stralend schoon blijven en uw constructies stabiel zonder negatieve impact op het milieu.

Renovaties en reiniging zijn onmisbare elementen

Om uw constructies stabiel, duurzaam en stralend te houden. Door te investeren in hoogwaardige renovatiediensten en milieuvriendelijke reinigingstechnieken, kunt u de waarde van uw investeringen maximaliseren en uw constructies beschermen voor de toekomst.

zout uitbloeiingen.jpg
solid soil 03.jpg

Contacteer Solid Soil voor al
je renovatie en reinigings noden.

Neem vandaag nog contact op met Solid Soil voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze diensten u kunnen helpen.

bottom of page