top of page
reiniging en herstelling

SCHEURHERSTELLING

Naast slab lifting, deep foamjection en soil binder bieden we u nog een extra service:
herstelling van scheuren in metselwerk en houten balkkoppen.

 

Herstellen van scheuren in metselwerk.


Een muur is het sterkst als hij in één geheel werkt. Daarom herstellen we de scheuren en maken we er terug één geheel van.

Dit om gelijke belasting te creëren en verdere scheurvorming te voorkomen.
Hetzelfde geldt voor vl
oeren. We dichten en verankeren voegen zodanig dat het terug als één geheel kan werken.

Voor scheuren in betonvloeren brengen we, indien gewenst, een coating aan op uw bestaande vloer.

 

Herstellen van houten balkkoppen.


We onderzoeken de toestand van de houten balken zowel op gebied van gevolg als oorzaak. Daarna bespreken we de resultaten die voortvloeien uit het onderzoek en bezorgen u een duidelijk offerte. Eenmaal akkoord, stellen we een reparatieplan op.
 

Hoe gaan we te werk?

  • Verwijderen aangetast hout

  • Boren van gaten in het gezonde hout

  • Het verlijmen van de wapening

  • Maken van voorlopige of definitieve bekisting

  • Opgieten van de balkkop met een epoxyhars

  • Na de uitharding van de epoxyhars kan de constructie terug belast worden.

REINIGING

Wij helpen u ook graag verder bij reiniging van diverse oppervlaktes. Afhankelijk van het materiaal opteren we voor stoom- of torboreiniging. Beide technieken zorgen voor een zachte reiniging waardoor ze ook perfect kunnen gebruikt worden voor meer kwetsbare materialen.

Bij stoomreiniging wordt de verzadigde stoom onder druk op het gevelvlak gespoten. Het betreft een zachte reinigingstechniek die de patine van de materialen behoudt. Hier komen geen hoge drukkenen weinig water aan te pas zodat het oppervlak niet beschadigd wordt.
Stoomreiniging is de oplossing voor: schimmeldoding, sierpleisters, kuisen van faiencetegels (wandtegels), mosdoding, verwijderen van kauwgom, ontmossen van daken, zachte reiniging van gevels, ontgeuren en ontsmetten, ontmossen van gevels.

Torbo reiniging is een zachte reiniging en werkt met lucht, water en granulaat zodat we een gommend effect krijgen. Ideaal voor het reinigen van kwetsbare ondergronden. Dit maakt het mogelijk om gevels te reinigen zonder het beschadigen van de voegen en is dus kostenbesparend.

De torbo reiniging wordt vooral gebruikt voor gevels, meubels, metalen, oude kaleilagen (verf).

Wenst u op een milieuvriendelijke en efficiënte manier (zonder afvalstoffen) uw daken, gevels, zwembad, tegels, glaspartijen te reinigen, contacteer ons dan nu.

bottom of page