top of page

Renovaties: De Sleutel tot stabiele structuren en vloeren

Heeft u te maken met barsten in uw buiten- of binnenmuur, verzakking van uw huis of funderingsproblemen? Ontdek hoe Solid Soil u hoogwaardige renovatiediensten biedt om uw fundering te herstellen en muren te repareren. Leer hoe u scheuren in de muur kunt oplossen en voorkomen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!
 

Oude tegels

Wat zijn veelvoorkomende renovatie problemen?

Renovaties zijn een essentieel onderdeel van het behoud en herstel van gebouwen en infrastructuur. Ze omvatten het herstellen van funderingen, het stabiliseren van verzakte vloeren, het repareren van muren met scheuren en het schoonmaken van betonoppervlakken. Renovaties zijn van groot belang om de stabiliteit en duurzaamheid van gebouwen en constructies te waarborgen.

Van waar komen problemen met funderingen en vloeren?

Structuren, of het nu woningen, bedrijfsgebouwen of snelwegen zijn, zijn onderhevig aan slijtage door de tijd, belasting en externe factoren zoals vocht en bodemverzakking. Veelvoorkomende problemen zijn scheuren in de muren, verzakking van vloeren en holtes in de bodem. Deze problemen kunnen de stabiliteit van de constructies aantasten en de veiligheid in gevaar brengen.

wall.webp
bicarbonaat reiniging.jpg

Waar doen renovaties zich voor?

Renovaties zijn van toepassing op diverse locaties en structuren, waaronder:

 • Woningen en gebouwen van particulieren en bedrijven.

 • Wegen, snelwegen en rioleringen.

 • Vloeren van huizen en commerciële ruimtes.

 • Gevels en muren van gebouwen.

 • Vloeren en funderingen van industriële installaties.

Hoe los je problemen op met funderingen en vloeren?

Solid Soil is uw betrouwbare partner voor renovaties en biedt diverse technieken om problemen met funderingen en vloeren op te lossen:

 • Grondstabilisatie: We herstellen de draagkracht van de bodem door het injecteren van hoogwaardig schuim, waardoor holtes en leemtes worden opgevuld.

 • Vloerherstel: Met vloerliften kunnen we verzakte vloeren weer op het juiste niveau brengen.

 • Muur Reparatie: Scheuren in muren worden grondig gerepareerd, waardoor de stabiliteit en veiligheid worden hersteld.

 • Bodemherstel: We zorgen voor stabilisatie van de bodem, waardoor verzakking wordt voorkomen en funderingen stevig blijven.

huis 01 herstel.jpg
huis 01 gevel voor 02.jpg

Hoe kun je problemen met funderingen en vloeren voorkomen?

Preventieve maatregelen zijn essentieel om problemen met funderingen en vloeren te voorkomen:

 • Regelmatige inspectie: Laat uw structuren regelmatig controleren op tekenen van schade of verzakking.

 • Voorkom vochtproblemen: Zorg voor goede drainage rondom het gebouw en vermijd vochtproblemen die de bodemkwaliteit kunnen aantasten.

 • Professioneel advies: Raadpleeg een expert bij het bouwen of verbouwen van een gebouw om ervoor te zorgen dat de fundering goed wordt geplaatst en geschikt is voor de ondergrond.

We zijn milieu bewust
bij Solid Soil

Bij Solid Soil hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustheid. Onze renovatietechnieken zijn milieuvriendelijk en laten geen schadelijke afvalstoffen achter. We streven ernaar om een positieve impact op het milieu te hebben met onze duurzame aanpak.

Renovaties door Solid Soil: Kies voor duurzaamheid en garantie

Bij Solid Soil zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige renovatie diensten. Onze technieken voor grondstabilisatie, vloerherstel, muur reparatie en bodemherstel zorgen voor stabiele structuren en vloeren met langdurige garanties.

Onze realisaties omvatten succesvolle renovatieprojecten voor particulieren, bedrijven en openbare infrastructuren. Met ons ervaren team en geavanceerde technieken kunnen we uw gebouwen en constructies weer in topconditie brengen.

gevelreiniging voor na.jpg
Image 14 B.JPG

Contacteer Solid Soil voor al
je renovatie noden.

Neem vandaag nog contact op met Solid Soil voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze renovatie services u kunnen helpen.

bottom of page